• 2241087071
  • Καθημερινά από 9:00-14:00 & 17:00-20:00
Ποιοί είμαστε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ιδρύθηκε το 1979 σαν εταιρεία πώλησης επίπλων από τον Σάββα Χατζαντώνη με κατεξοχήν οικογενειακό χαρακτήρα. Με το πέρασμα του χρόνου την απόκτηση της ανάλογης πείρας στην αγορά και την αλλαγή των απαιτήσεων των πελατών η εταιρεία άλλαζε και εξελισσόταν όπου το 1990 με την ενασχόληση του γιου του ιδιοκτήτη της εταιρείας απέκτησε μία νέα ταυτότητα η οποία τη χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, εδώ και 16 χρόνια η ΔΙΑΘΕΣΗ ειδικεύεται στο έπιπλο κουζίνας, στις ντουλάπες υπνοδωματίων και κατ’ επέκταση στα κουφώματα, πόρτες εσωτερικών χώρων και δάπεδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΙΑΘΕΣΗ πολύ γρήγορα κέρδισε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη όχι μόνο των Ρόδιων αλλά και άλλων Δωδεκανήσιων πελατών και μέσα σε μερικά χρόνια κατάφερε να πουλάει και να έχει αντιπροσώπους σε όλα σχεδόν τα πιο μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου ικανοποιώντας έτσι όλους τους πελάτες που αναζητούν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητα προϊόντων και φιλικές τιμές.

Σήμερα, με δεδομένα όλα τα παραπάνω η ΔΙΑΘΕΣΗ πρωτοπορεί με το νέο της σύγχρονο κατάστημα που δημιούργησε με μεράκι όπως αξίζει στα έπιπλα πολυτελείας τα οποία διαθέτει. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τεχνολογία, την αντοχή των υλικών, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, το έξοχο φινίρισμα, τη στιβαρή κατασκευή, τη διάρκειά τους στο χρόνο και το πρωτοποριακό design.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ έχει ως γνώμονά της την παρακολούθηση των εξελίξεων γι’ αυτό το λόγο και συμμετέχει σε εκθέσεις κύρους έτσι ώστε να είναι πάντα ενήμερη.
Η ΔΙΑΘΕΣΗ έχει κατανοήσει και γνωρίζει καλά πως ο μοναδικός λόγος επιτυχίας της είναι ο πελάτης. Με κεντρικό άξονα των δράσεών της το τελευταίο προσπαθεί να προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και όχι μόνο τη στιγμή της πώλησης Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ΔΙΑΘΕΣΗΣ είναι ότι οι πελάτες είναι πάντα ευχαριστημένοι γιατί οι επιλογές και κατ’ επέκταση οι αγορές τους είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θέτουν οι ίδιοι (customized) και αποτέλεσμα πολλών συζητήσεων και στενής επικοινωνίας με τους εργαζόμενούς της που χαρακτηρίζονται από πείρα και γνώση στο αντικείμενο.

ΣΤΟΧΟΣ της ΔΙΑΘΕΣΗΣ είναι η συνεχής και ανοδική πορεία της με αποτέλεσμα την ικανοποίηση και την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη συνεργασία με επιχειρήσεις και άτομα που έχουν «ΔΙΑΘΕΣΗ» για επιτυχία.
BACK TO TOP